Engineering

Engineering

Van gereedschappen naar opspanmallen tot turn-key oplossingen

Ons team van engineers is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, vervaardigen, monteren en testen van machines en machineonderdelen, gereedschappen, spanmallen en speciaal machinebouw. Er wordt gewerkt voor diverse sectoren en aan diverse producten.

In samenspraak met u als klant zoeken wij naar een innovatieve oplossing voor uw vraagstuk volgens uw specificaties. Dit wordt vertaald naar een 3D ontwerp met behulp van het 3D CAD programma SolidWorks, wat uiteindelijk resulteert in een compleet technisch constructiedossier met een daarbij horend tekeningenpakket.

EXPERTISES

Via Engineering Deurne BV heeft expertise op het gebied van CE-keur, procesoptimalisatie, sterkteberekeningen, ontwerpen en ontwikkelen, pre-engineering en testopstellingen. 

We hebben de kennis, de mogelijkheden en de machines om turn-key projecten te realiseren tot een klantspecifiek eindproduct en zijn werkzaam in verschillende branches zoals onder andere de automotive industrie, de machinebouw en de food-industrie.

Opspanmal

3D CAD PROGRAMMA SOLIDWORKS

Met behulp van het 3D CAD programma SolidWorks maken onze engineers van een innovatief idee een tastbaar resultaat waar alle specificaties van u als klant in worden meegenomen.

Via Engineering Deurne BV werkt altijd met de laatste en nieuwste versie van SolidWorks en de engineers hebben veel ervaring in het werken met dit programma voor uiteenlopende projecten in diverse sectoren. Vanuit de engineeringsafdeling kunnen we de files meteen doorsturen naar de CAD-CAM programma's van onze machines in de werkplaats.

Geinteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op
Via Engineering Deurne BV  •  A Dr. H. van Doorneweg 38, 5753 PM Deurne
T +31 (0)493 312788  •  E info@viaengineering.nl  •  I www.viaengineering.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio