Machinebouw

Machinebouw

Ontwikkeling en engineering van machines en speciaal machinebouw

Via Engineering Deurne BV vertaalt uw wensen en ideeën naar een functionele en kostenbesparende machine. Wij beschikken, door veel ervaring, over veel kennis en expertise op het gebied van speciaalmachines en turn-key projecten.

Daarnaast beschikt Via Engineering Deurne BV over de juiste machines voor het vervaardigen van de onderdelen en heeft het gespecialiseerde monteurs in huis voor de assemblage en testfase van het eindproduct. We beheersen dus elke tussenstap van het proces: conceptfase, 3D ontwerp, verspaning, montage en uiteindelijk het het testen van uw machine.

Wij werken nauw samen met de juiste partners voor bijvoorbeeld industriële automatiseringen, elektrotechnische besturingssystemen en panelenbouw. Hierdoor zijn wij veelzijdig in zowel de sectoren als de projecten.

GEREEDSCHAPPEN / MACHINEONDERDELEN

We ontwerpen en vervaardigen ook gereedschappen en machineonderdelen met uiteenlopende functies. De functie van het product of onderdeel staat altijd voorop. Hierin speelt de maakbaarheid, waarin het gewenste materiaal en design als uitgangspunt worden genomen, een grote rol. Uiteraard is het van belang dat de prijs-kwaliteit verhouding in balans is. 

Via Engineering Deurne BV is in staat om een probleem of vraagstuk van de klant aan te pakken en dit te vertalen in een technische uitdaging. 

Speciaalmachine

SNIJSTEMPELS

Via Engineering Deurne BV heeft veel ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van snijstempels tbv gietproducten. Deze snijstempel heeft als functie het stempelen van het buitencontour en gaten van een product. Het product wordt door middel van een robot ingelegd. De luchtzakken en aangietingen worden eerst verwijderd door stootpennen aan de bovenstempel waarna de snijplaat het contour nasnijd. Het product wordt door een uitstootplaat uit de bovenstempel gedrukt.

Geinteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op
Via Engineering Deurne BV  •  A Dr. H. van Doorneweg 38, 5753 PM Deurne
T +31 (0)493 312788  •  E info@viaengineering.nl  •  I www.viaengineering.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio