Verspaning

Verspaning

Producten vervaardigen uit diverse materialen

Via Engineering Deurne BV beschikt over verschillende CNC frees- en draaimachines, waarmee voor iedere klant unieke producten verspaand kunnen worden uit diverse materialen. Door middel van een producttekening stelt onze verspaningsafdeling het meest efficiënte productieproces vast en hierdoor kunnen wij een goede indicatie geven van de kosten voor het vervaardigen van uw product. Onze vakbekwame en gecertificeerde personeel heeft jarenlange ervaring in CNC verspaning om uw producttekening te realiseren tot goed en een hoogwaardig eindproduct.

CNC FREZEN

Met CNC frezen kun je extreem nauwkeurig en zeer snel de meest complexe 2D en 3D vormen uitfrezen. Via Engineering heeft de mogelijkheid om verschillende soorten materialen zoals onder andere, aluminium, staal, RVS, messing en kunststof, 3-assig tot en met 5-assig te frezen. 

Om onze onderdelen te fabriceren beschikt Via Engineering Deurne BV over een aantal machines die worden aangestuurd middels een CAD-CAM software, waardoor de programmeertijd snel en efficiënt is.

CNC Langdraaien

OPPERVLAKTEBEHANDELINGEN

Het doel van een oppervlaktebehandeling is vaak het verfraaien van het uiterlijk of het beschermen van het oppervlak tegen externe invloeden zoals slijtage of corrosie.

Voor diverse oppervlaktebehandelingen heeft Via Engineering Deurne BV de juiste partners waardoor de klant compleet ontzorgd kan worden met hun tekeningen.

Vacuümharden, nitreren, slijpen en polijsten, vernikkelen, anodiseren en poedercoaten zijn een greep uit de oppervlaktebehandelingen die regelmatig bij ons voorkomen. 

Frezen

CNC DRAAIEN

De CNC draaibanken van Via Engineering Deurne BV zijn uitgerust met stafaanvoer en beschikken over aangedreven gereedschappen. Hierdoor kunnen wij producten veelal in één keer op de machine bewerken waardoor wij een scherpe kostprijs kunnen aanbieden.

Geinteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op
Via Engineering Deurne BV  •  A Dr. H. van Doorneweg 38, 5753 PM Deurne
T +31 (0)493 312788  •  E info@viaengineering.nl  •  I www.viaengineering.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio